Вести

XINRUIFENG ќе блесне на кантонскиот саем

Во текот на 15-30 април 2023 година, компанијата XINRUIFENG Fasteners ќе присуствува на саемот за увоз и извоз во Кина.

слика 1
слика 2

Во текот на 15-дневниот изложбен период, нашата компанија целосно ќе ги демонстрира различните предности на нашите производи за привлекување нови клиенти, а старите клиенти со кои соработувавме исто така ќе одат во Кина за да комуницираат со нашите продавачи и да имаат пријателска комуникација, да ги промовираат нашите производи на нови клиенти.

слика 3

Со континуираното зголемување на клиентите значително се зголеми и обемот на пратката.Нашата компанија се придржува до ставот на одговорност кон клиентите.Во 2023 година, нашата фабрика купи голем број производствена опрема, што во голема мера ја гарантира нашата посветеност кон клиентите датумот на испорака.

слика 4

На оваа изложба сакаме да ги прикажеме нашите висококвалитетни примероци на производи, нашиот ригорозен однос кон нарачките на производи и нашата посветеност да им служиме на клиентите.Дозволете им на клиентите да почувствуваат од реалноста зошто создадовме година на заработка во 2022 година за само четири месеци.Дозволете им на клиентите вистински да го искусат нивото на нашата компанија, да се чувствуваат пријатно за производите и услугите.

слика 5

Главните производи на XINRUIFENG за прицврстување се завртките со остри точки и завртките за дупчење.

Завртката со остра точка вклучува завртки за гипс картон, завртки од иверица, завртки за самопреслушување, видови на цск глава, шестоаголна глава, глава на бандаж, глава на тава и завртки со остра точка на главата за рамка на садот.

Завртката со точка за дупчење вклучува точка за дупчење со завртки за гипс картон, завртки за самодупчење со глава на цск, завртки за самодупчење со шестоаголна глава, шестоаголна глава со завртки за самодупчење со EPDM;ПВЦ;или гумена машина за перење, завртки за самодупчење со глава на бандаж, завртки за самодупчење со глава на тава и завртки за самодупчење за рамка на садот.

Одличниот квалитет, конкурентната цена и навремената испорака се трите столба на нашиот успех.И ние сакаме да воспоставиме долгорочно партнерство и да постигнеме победа-победа со сите наши клиенти.

Целиот персонал на Tianjin XINRUIFENG Fasteners на сите им посакува среќен ден на трудот и се надева дека ќе се збогатите во иднина.


Време на објавување: април-11-2023 година